Showbiz

#amanda seyfried #rihanna #ryan phillipe

Rihanna, imuna la farmecele lui Ryan Phillippe

Ryan Phillippe nu a reusit sa o cucereasca pe Rihanna. Actorul a fost intampinat de un refuz politicos atunci cand a incercat sa o agate pe cantareata de 22 de www .acasa.ro/ani" title="ani">ani .

Fostul sot al lui Reese Witherspoon nu a avut noroc la femei in ultima perioada. Ryan Phillippe s-a despartit de actrita Amanda Seyfried si a fost refuzat atunci cand a incercat sa o agate pe Rihanna.

Actorul in varsta de 36 de ani a abordat-o pe solista din Insulele Barbados, mai tanara decat el cu 14 ani, la un eveniment din Los Angeles organizat de Gucci/ Roc .

"I-a zis ceva de genul "Ce faci diseara?", iar ea i-a raspuns "Dorm", a povestit un martor pentru Usmagazine.com conversatia dintre Ryan Phillippe si Rihanna.

"Ea incerca sa fie politicoasa, dar nu era interesata deloc. Cand au aparut doi prieteni de-ai ei, el a parasit discutia si s-a indepartat", a mai spus martorul.

Chiar daca nu a avut noroc cu Rihanna, actorul din "Cruel Intentions" a parasit petrecerea insotit de o tanara bruneta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea