Showbiz

#impresar #bani #monden #scandal #rihanna #pop

Rihanna, furata de propriul impresar

 
Rihanna si-a concediat impresarul pe motiv ca acesta o fura. Artista a descoperit de curand ca aproape toti banii ei au disparut, ramanand doar cu 20.000 $ in cont.

Cantareata si compania sa de management, Rebel One, s-au intalnit de curand cu impresarul artistei, Patricia Williams, descoperind ca averea Rihannei a disparut. Artista a depus plangere imediat impotriva managerului ei, Patricia Williams.

Insa impresarul starului pop a ripostat in forta, conform Blackarazzi. „Sunt un manager profesionist. Am un portfoliu bogat, am lucrat cu multi actori, muzicieni si corporatii multi-milionare de succes. De ce as fi furat de la Rihanna?” a declarat contrariata Williams.

„I-am aratat toate actele si am incercat in toate modalitatiile sa-i explic circumstantele in care s-au folosit banii, dar nu a vrut sa asculte. M-a numit in toate felurile si a iesit val vartej. Sunt gata sa arat tuturor ca nu am nimic de ascuns, nu vreau ca numele meu sa fie patat nejustificat.”

De asemenea Williams a mai precizat ca Rihannei nu i s-au administrat bine banii de catre casa sa de discuri, Def Jam si ca parteneriatele si sponsorizarile sale pentru videoclipuri au depasit cu mult asteptarile ei financiare.

Patricia Williams il acuza pe managerul Marc Jordan

„Def Jam nu a administrat cum trebuie finantele Rihanna, astfel ca Marc a folosit banii Rihannei, obtinuti de pe urma turneelor, pentru a-i promova albumele si videoclipurile”.

„Nu vreau sa-l jignesc pe Marc. Este un manager fantastic si crede cu putere in Rihanna. Dar i-a folosit banii pentru a investi in proiectele viitoare ale acesteia si asta doar pentru ca era ferm convins ca va cuceri piata internationala . Vanzarile obtinute de pe urma albumelor sale nu au fost nici pe departe la fel de mari ca cele de pe urma single-urilor. Marc nu a vrut ca Rihanna sa fie cunoscuta doar ca artista single. Din nefericire, acesta a omis insa sa o informeze si pe clienta sa cu privire la acest lucru, si tot raul l-am primit eu”, a incheiat Patricia Williams.

Cantareata de senzatie, Rihanna si-a facut aparitia pe scena pentru prima data in 2005, odata cu single-ul naucitor „ Pon de Replay” care intr-un ritm fulgerator a devenit imnul distractiei si a noptilor extenunate. De atunci Rihanna a devenit noua imagine a revistei „CoverGirl” si castigatoarea a numeroase premii.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea