Showbiz

#dance #monden #proces #rihanna

Rihanna - data in judecata de fosta sa antrenoare de fitness

Rihanna este nevoita sa se prezinte in fata judecatorilor dupa ce fosta sa antrenoare de fitness a inaintat pe numele ei o actiune in instanta. 
 
In plangerea depusa la Curtea Superioara din Los Angeles, Cindy Percival, fosta antrenoare a vedetei, sustine ca Rihanna ii datoreaza 26.000 de dolari pentru serviciile sale, scrie TMZ.com
 
Percival afirma ca a fost angajata pentru a presta servicii de fitness "personale si exclusive” pentru cantareata din Barbados, servicii pentru care trebuia sa fie remunerata cu 1.500 de dolari pe zi. Percival o acuza pe Rihanna ca nu a platit-o pentru unele zile, in perioada septembrie- octombrie 2009 .
 
Pe langa cei 26.000 de dolari, fosta antrenoare a Rihannei mai solicita 2.644 de dolari, drept cheltuieli de calatorie, motivand ca pentru a se putea ocupa de Rihanna a trebuit sa se deplaseze pe banii sai, in toata Europa.
 
Deocamdata purtatorul de cuvant al Rihannei nu comentat in niciun fel actiunea judecatoreasca a lui Cindy Percival.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea