Showbiz

#body of lies #ecranizare #sf #blade runner #the forever war #ridley scott

Ridley Scott se intoarce la SF

Studiourile Fox 2000 au obtinut drepturile de ecranizare pentru romanul lui Joe Haldeman, lansat in 1974 - The Forever War – castigatorul premiilor Nebula (1975) si Hugo (1976), potrivit Variety.

Regia peliculei va fi semnata de Ridley Scott, iar de de productie se va ocupa Scott Free, impreuna cu producatorii executivi Vince Gerardis si Ralph Vicinanza.

"Am pus ochii pe The Forver War acum 25 de ani, iar in fiecare an cand citesc cartea, mi se pare din ce in ce mai reusita. Este o poveste SF epica, un amestec intre The Odyssey si Blade Runner, iar premiza este fantastica", declara regizorul.

The Forever War prezinta povestea unui soldat care, dupa ceva lupte si preumblari prin spatiu se confrunta cu efectele secundare temporale ale calatoriilor la viteze luminice. Acesta se lupta cu o specie de extraterestrii in spatiu, numai ca 20 de ani mai tarziu dupa ce se intoarce acasa pe planeta, el nu mai recunoaste nimic.

Ultimul film al regizorului Ridley Scott - Body of Lies – cu Leonardo DiCaprio si Russell Crowe in rolurile principale, s-a clasat saptamana aceasta pe locul trei in box office-ul american.

Filmul este bazat pe nuvela scrisa de David Ignatius iar DiCaprio joaca rolul unui agent CIA, aflat in subordinea personajului lui Russell Crowe, ce are ca misiune descoperirea unui terorist Al-Qaeda care planuieste un nou atentat asupra Americii.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Body of Lies

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea