Showbiz

#film biografic #gucci #angelina jolie #leonardo dicaprio #ridley scott

Ridley Scott face un film despre Gucci cu DiCaprio si Jolie

Dupa Robin Hood , regizorul Ridley Scott pare hotarat sa inceapa lucrul la un nou film, si nu orice film, ci o biografie a celebrului moda cu acelasi nume, anunta hollywoodinsider.ew.com.

Cel mai interesant este faptul ca rolurile principale, cel al lui Maurizio Gucci si al fostei sale sotii, Patrizia Reggiani, ar urma sa fie interpretate de Leonardo DiCaprio si Angelina Jolie, o alaturare cam ciudata la prima vedere.

Se pare ca Ridley Scott ar fi discutat deja cu DiCaprio si Jolie, desi, in mod oficial, niciuna dintre cele doua vedete nu a acceptat inca rolul propus de regizor.

Intitulat Gucci, pelicula biografica il va avea in prim plan pe Maurizio si munca sa in cadrul imperiului Gucci in perioada anilor ’80, inainte de a fi executat de un asasin platit angajat de fosta sa sotie, Patrizia.

O prima varianta de scenariu a fost scrisa deja de Charles Randolf (The Interpreter), insa aceasta va fi revizuita de Scott si un alt scenarist al carui nume nu este cunoscut deocamdata. Proiectul este o prioritate atat pentru Scott, cat si pentru compania Fox, care spera sa inceapa productia la inceputul lui 2010.

Urmareste trailerul filmului Body of Lies, cea mai recenta colaborare dintre Leonardo DiCaprio si Ridley Scott:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea