Showbiz

#a doua oara #mireasa #renee zellweger

Renee Zellweger va fi mireasa pentru a doua oara

Relatia actritei Renee Zellweger cu Bradley Cooper nu mai este un secret, insa zvonurile din cetatea filmului vorbesc de o iminenta casatorie, scrie FemaleFirst.

bradley cooper reneeVedeta din seria , cautand o rochie de mireasa. In final, Renee a plecat cu cateva pungi pline de accesorii.

Intrebata de reporteri daca se casatoreste , Zellweger nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, multumindu-se doar sa zambeasca larg, potrivit afirmatiilor unui jurnalist de la New York Post.

Renee Zellweger si Bradley Cooper formeaza un cuplu din 2009 si amandoi au mai fost casatoriti. In varsta de 41 de ani, Renee a mai avut un mariaj cu Kenny Chesney, un cantaret de country, cu care s-a casatorit in 2005. Mariajul a fost anulat insa 6 luni mai tarziu.

Bradley Cooper a mai fost casatorit cu Jennifer Esposito, insa nici ei nu s-au impacat prea bine, actrita inaintand divortul dupa doar patru luni.

Zvonurile unei casatorii au aparut saptamana trecuta cand Renee i-a cunoscut pe parintii iubitului ei in timpul unui pranz la New York.

Credit foto : foxydiva.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea