Showbiz

#superman #babysitter #batman #regizorul

Regizorului lui Batman - babysitter pentru Superman

Regizorul noii serii Batman, Christopher Nolan , va superviza productia urmatorului film Superman .

Batman Begins si The Dark Knight, doua succese comerciale notabile, au atras atentia celor de la Warner Bros., care intentioneaza sa imprime o noua directie francizei Superman, mai ales dupa ce pelicula din 2006, cu Brandon Routh, a fost o mare dezamagire pentru fani si producatori deopotriva.

Potrivit Deadline Hollywood, Bryan Singer, regizorul lui Superman Returns, este inca in carti pentru a regiza urmatorul film al francizei, dar Christopher Nolan va superviza productia acestuia. Pentru moment cei de la Warner Bros. nu au inca o idee de scenariu pentru noul film Superman si nici nu se cunoaste data lansarii.

“Stim ce nu vrem sa facem, dar nu stim nici ce vrem sa facem. Am invatat din greselile pe care le-am facut cu Superman Returns si de data asta vrem sa venim cu un film bun. Ne trebuie o poveste care sa aiba sens”, a spus o sursa din cadrul Warner Bros. pentru Deadline Hollywood.

In ceea ce priveste implicarea lui Christopher Nolan in Batman 3 , lucrurile au ramas la fel de incerte. Scenariul filmului este in lucru (la el lucreaza David Goyer si Jonathan Nolan, fratele regizorului), insa nu se stie daca Nolan isi va mai pune semnatura regizorala pe acest film.

Deocamdata cineastul britanic lucreaza la post-productia thriller-ului S.F. Inception. Puteti urmari mai jos un teaser al filmului care va avea premiera in aceasta vara:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea