Showbiz

#sf #producatori #regizor #babylon a.d. #mathieu kassovitz

Regizorul Mathieu Kassovitz da de pamant cu Babylon A.D.

Regizorul francez mathieu kassovitz este probabil singurul cineast din lume care da de pamant cu propriul film. El i-a invinuit pe producatorii de la Twentieth Century Fox pentru calitatea slaba a celui mai recent film regizat, Babylon A.D., cu Vin Diesel in rolul principal, informeaza femalefirst.co.uk.

Kassovitz (Gothika) a spus enervat ca filmul sau, care va avea premiera in SUA la sfarsitul acestei saptamani, seamana cu un episode prost din serialul 24. Regizorul francez sustine ca nu s-a inteles niciun moment cu producatorii filmului SF, care mai intai i-au taiat din buget, iar in post-productie au eliminat 15 minute din film, pe care Kassovitz le considera esentiale pentru povestea filmului.

“Sunt foarte nemultumit de acest film. Nu mi s-a dat nici macar o secunda ocazia de a realiza o scena asa cum am vrut. Scenariul nu a fost respectat. Am avut parte de producatori prosti, si de parteneri la fel de prosti. A fost o experienta groaznica ”, a spus Kassovitz.

Babylon A.D. este violent si prost

“Filmul este violent pura si fara sens. Toate scenele de actiune aveau un scop si erau declansate de anumite trairi si experiente ale personajelor. Parti din film seamana cu un episod prost din serialul 24. Cei de la Fox au fost interesati sa scoata un film pentru audienta generala”, a adaugat regizorul.

Acum Mathieu Kassovitz ca a batut palma cu cei de la Fox: “Nu ar fi trebuit sa aleg o companie care nu are curaj. Eu sunt gata sa pornesc un razboi impotriva lor, iar lor nici macar nu le pasa”, a comentat francezul dezamagit.

Urmareste trailerul filmului SF Babylon A.D.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea