Showbiz

#continuare #wanted #poveste #adaptare #moby dick #timur bekmambetov

Regizorul lui Wanted va aduce "Moby Dick" pe marile ecrane

Universal Pictures a achizitionat drepturile de ecranizare a unui nou film adaptat dupa celebrul roman al lui Herman Melville, . Regia productiei va fi semnata de regizorul rus , cineastul responsabil de succesul filmului de actiune Wanted.

Scenariul va fi adaptat de scenaristii Adam Cooper si Bill Collage, dar vor fi facute modificari notabile fata de povestea initiala. Filmul va avea un povestitor in persoana tanarului marinar Ishmael, care isi da seama ca obsesia lui Ahab de a omori balena alba ii afecteaza judecata si rolul de capitan. Ahab va fi prezentat mai degraba ca un lider carismatic decat ca un razbunator obsedat.

"Avem o viziune diferita fata de originalul Moby Dick ", a spus unul dintre scenaristii. "Avem ocazia de a transforma o poveste clasica, cu ajutorul efectelor speciale, intr-o poveste plina de actiune si aventura pe tema razbunarii”, a mai adauga scenaristul Adam Cooper. Deocamdata nu a fost stabilita o data de incepere a filmarilor si nici actorii care vor alcatui distributia .

Timur Bekmambetov lucreaza in prezent la o continuare a blockbusterului de succes Wanted, dar si la o serie de productii rusesti.

Urmareste trailerul filmului de actiune Wanted.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea