Showbiz

Regizorul lui "Sin City" va realiza un "Prison Break" in varianta feminina

Regizorul , este foarte interesat sa regizeze un nou serial de televiziune, un fel de Prison Break in varianta feminina, intitulat Women in Chains, in care actrita Rose McGowan, logodnica sa, va detine un rol principal.

Proiectul Women in Chains, al carui scenariu a fost scris de Josh Miller si Mark Fortin, a fost deja trimis la mai multe televiziuni americane, printre care NBC si FX. Serialul este o drama violenta, realizata in stilul serialelor din anii ’70, centrata pe viata a cinci detinute. Rose McGowan va juca rolul uneia dintre cele cinci femei, insa nu au fost stabilite numele celorlalte patru actrite din serial.

Aventurile femeilor in spatele gratiilor pare sa fie un subiect foarte exploatat in ultima vreme. Canalul HBO are in lucru deja versiunea americana a serialului britanica Bad Girls, care s-a incheiat dupa 8 sezoane in 2006.

Robert Rodriguez a devenit celebru dupa ce a semnat regia unor productii precum El Mariachi, Desperado, Once Upon a Time in Mexico sau mai recentul Sin City. Regizorul lucreaza in prezent la continuarile Sin City 2 si 3, care insa nu vor fi lansate mai devreme de 2010.

Trailer Sin City


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea