Showbiz

#john madden #agent secret #the debt #killshot

Regizorul lui "Shakespeare in Love" trece la filme cu agenti secreti

Regizorul razboi nazist.

Matthew Vaughn a adaptat scenariul remake-ului israelian din 2007, HaHov, impreuna cu scenarista Jane Goldman (Stardust). John Madden a mai regizat filme apreciate de critici, precum castigatorul Oscarului din 1998, Shakespeare in Love, Killshot si Proof.

Filmul HaHov, in regia lui Assaf Bernstein, urmareste trei agenti secreti israelieni din anii '60, care se afla pe urmele unui criminal nazist de razboi, dar pe care il lasa sa scape. 30 de ani mai tarziu, tinta agentilor reapare, iar acestia sunt nevoiti sa porneasca din nou in urmarirea ei, incercand in acelasi timp sa-si pastreze "acoperirea".

Deocamdata nu se cunosc alte date legate de productia lui The Debt , dar se pare ca lungmetrajul lui Madden ar urma sa fie lansat pe ecrane in 2010.

Trailer Killshot


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea