Showbiz

#twilight #filme #new moon #chris weitz

Regizorul lui New Moon se lasa de filme si se apuca de surf

, regizorul noului film din seria Twilight , intentioneaza sa paraseasca industria filmului pentru a se concentra pe propria persoana si pasiunile sale, scrie digitalspy.co.uk.

Regizorul lui ( ), si-a dezvaluit planurile de a se lasa de filme pentru a-si petrece urmatorii ani calatorind, citind si ocupandu-se de hobbiurile sale.

“De cate ori fac un film sunt convins ca va fi si ultimul. Este un mod amuzant de a face aceasta meserie”, a spus regizorul in varsta de 40 de ani. “Dar cred ca mai am resurse pentru inca un film”, a adaugat Weitz.

Regizorul a si dat detalii despre ultimul sau proiect cinematografic. Filmul se va numi The Gardener si va fi un omagiu adus peliculei italiene Hotii de biciclete (Vittorio de Sica). “Cred ca daca as reusi sa fac si acest film, dupa aceea ma pot relaxa cu o carte in mana. Chiar mi-ar placea sa mai citesc niste carti”, a glumit Chris Weitz.

“Poate ca suna ridicol , dar mi-ar mai placea sa fiu un surfer mai bun. As vrea sa invat sa vorbesc fluent spaniola. As vrea sa calatoresc, sa locuiesc in Italia. As vrea sa invat kung fu… Este amuzant sa faci filme, dar este si foarte greu”, a explicat regizorul.

New Moon, cel mai recent film regizat de Chris Weitz, va fi lansat in SUA si Europa pe 20 noiembrie si este deja pe cale sa devina cel mai mare succesde casa din 2009.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea