Showbiz

Regizorul filmului "Babel" lanseaza reclame anti-droguri

Regizorul mexican a realizat o serie de socante ce fac parte dintr-o campanile televizata menita sa-i faca pe tineri sa constientizeze pericolul consumului de droguri.

Regizorul filmului a tinerilor, colaborand in programul non-profit Meth Project. In cele trei reclame , Inarritu expune pericolele metamfetaminei, un drog al carui consum a inregistrat o crestere alarmanta in randurile populatiei tinere din America in ultimii zece ani.

Fiecare reclama are 30 de secunde si prezinta comportamentul anormal pe care il au dependentii de droguri. Alejandro Gonzalez Inarritu a fost ales de cei care au lansat campania datorita stilului sau cinematografic, curajos si socant .

Inarritu a decis sa se implice in proiect dupa ce a vizionat o serie de reclame realizate de regizorul filmului Requiem for a Dream, Darren Aronofsky.

Alejandro Gonzales Inarritu a devenit cunoscut cu filmul Amores Perros, iar pelicula 21 Grams, cu Benicio del Toro si Naomi Watts l-a consacrat drept unul dintre cei mai talentati regizori de la Hollywood.

Trailer Babel


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea