Showbiz

#rendition #despartire #confirma #jake gyllenhaal #reese witherspoon

Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal confirma despartirea

Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal au confirmat, in sfarsit, despartirea, desi reprezentantii celor doua vedete negasera zvonurile aparute in urma cu cateva saptamani, scrie showbizspy.com.

Se pare ca Reese a fost cea care a facut pasul decisiv, punand punct unei relatii de doi ani si jumatate. Cei doi actori au devenit un cuplu in martie 2007 dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare de la pelicula Rendition.

Jake Gyllenhaal este devastat de decizia lui Reese . “I-a frant inima. S-au certat constant in ultimele luni. Nu s-au inselat si nici n-a existat nimic dramatic”, a spus o sursa pentru revista Us Weekly.

“Reese simtea ca este presata sa se casatoreasca din nou si nu era pregatita. Nu a putut sa-i ofere lui Jake relatia pe care el si-o dorea. Se gandea mereu ca nu au multe lucruri in comun si ca trebuie sa se imparta intre el si cei doi copii ai sai”, a mai adaugat aceeasi sursa.

Reese Witherspoon a mai fost casatorita timp de opt ani cu actorul Ryan Phillippe cu care are doi copii: Ava (10) si Deacon (6).

Urmareste trailerul filmului Rendition cu Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea