Showbiz

#rock

Red Hot Chili Peppers raman impreuna

Membrii ce nu demult se hotarasera sa ia o pauza de activitate, s-au razgandit si doresc sa mearga mai departe in formula initiala.

Red Hot Chili Peppers doresc insa sa faca o schimbare, si anume, sa abordeze o noua directie muzicala in ceea ce priveste viitorul lor album de studio. Pentru aceasta, rockerii au ales drept producatori ai viitorului LP, pe componentii dou-ului francez dance, .

Justice produce noul album semnat Red Hot Chili Peppers

Astfel, Xavier de Rosnay si Gaspard Auge vor produce cel mai nou material discografic semnat Red Hot Chili Peppers, desi nu au mai facut acest lucru pentru nici un alt artist, potrivit The Sun.

Albumul de debut al celor de la Justice, intitulat "+", lansat in 2007 , a fost nominalizat la premiile Grammy anul acesta in cadrul categoriei Best Electronica Album, in timp ce piesa "D.A.N.C.E." a intrat in cursa pentru Best Dance Recording si Best Video.

Red Hot Chili Peppers este o formatie de rock alternativ, originara din Statele Unite, ce figureaza pe harta muzicala din 1983. Membrii au adoptat mai multe de-a lungul carierei muzicale dintre care rock-ul traditional si funk-ul cu elemente de rap, heavy metal, punk rock si rock psihedelic.

"Blood Sugar Sex Magik", aparut in 1991, s-a bucurat de un succes rasunator, fiind vandut in mai mult de 12 milioane de copii la putin timp de la lansare. Cu ajuturul acestui album, Red Hot Chili Peppers consolidat pozitia pe piata muzicala de profil.

" ", cel mai apreciat album RHCP

LP-ul " Californication ", scos pe piata in 1999 a stabilit un record in vanzari, devenind astfel cel mai apreciat album al trupei pana in prezent. In 2002 apare "By The Way" care continua seria de succese dobandite de trupa, urmand ca in 2006 sa iasa pe piata albumul " ". Red Hot Chili Peppers si-a definitivat colectia de reusite cu 6 premii Grammy.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea