Showbiz

#romania #reamon #concert #pop #rock

Reamonn canta in deschiderea concertului Aerosmith (VIDEO)

Trupa germana Reamonn , arhicunoscuta fanilor din Romania pentru hiturile " Supergirl " si "Tonight" va canta in deschiderea concertului pe care cei de la Aerosmith se pregatesc sa-l sustina in premiera la Bucuresti, pe 18 iunie, in incinta complexului Romexpo, informeaza Events, organizatorii evenimentului.

Accesul publicului la concert va fi permis incepand cu ora 18.00.

Trupa Reamonn vine din Germania si a luat nastere in 1998. Numele trupei il preia pe cel al solistului, irlandezul Reamonn Garvey, iar stilul muzical al grupului combina elemente de rock alternativ si folk. Componenta trupei este completata de Uwe Bossert (chitara), Mike "Gomezz" Gommeringer (percutie), Philipp "Phil" Rauenbusch (chitara bass), Sebastian "Sebi" Padotzke (clape, saxofon).

Albumul lor de debut, "Tuesday" (2000), a fost premiat cu discul de aur la scurt timp dupa lansare, iar piesa "Supergirl" a ajuns in top zece in intreaga Europa, fiind indelung difuzata. A urmat “Dream No. 7”, in 2001, iar in 2003, Reamonn da din nou lovitura cu "Beautiful Sky", un album cu vanzari spectaculoase pe plan international, care a tinut primul loc in topurile din tara lor natala aproape un an.

Hiturile “Star” si “Allright” extrase de pe acest album au sporit popularitatea trupei. La discografia lor se adauga albumul “Raise your hands”, in 2004. Doi ani mai tarziu, albumul "Wish", cu hitul "Tonight" in poll-position, sparge din nou toate topurile si devine preferatul radiourilor si al televiziunilor de muzica.

Cel mai recent album Reamonn poarta numele trupei si a fost lansat in 2008. In acelasi an, Reamonn a sustinut un concert in deschiderea discursului lui Barack Obama din fata “Coloanei Victoriei” din Berlin (Die Siegessäule), in fata unei audiente de peste 200.000 de persoane. Ulterior cei de la Reamonn l-au numit pe Obama membru de onoare al trupei si i-au oferit inelul de membru.

"Supergirl"



"Tonight"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea