Showbiz

#pop #alte-genuri #rbd #concert #muzica #album #cariera #decembrie

RBD, la final de drum pe 5 decembrie


Trupa RBD va sustine ultimul concert din cariera pe 5 decembrie 2008. Evenimentul se va desfasura la Gibson Amphitheater din Los Angeles. Membrii trupei au declarat ca va fi „un concert unic”.

Se pare ca nu mai e niciun dubiu. RBD va ramane o simpla amintire pentru mii de fani din lumea intreaga si asta se va intampla cat de curand.

Pana atunci insa, componentii RBD sunt nominalizati la categoria „Cel mai Bun Album Pop Vocal apartinand unei trupe” pentru LP-ul „Empezar desde Cero” in cadrul celei de-a 13-a editie a galei premiilor Grammy Latino. Evenimentul va avea loc pe 13 noiembrie, RBD avand mari sanse sa castige, conform egrammy. net .

Pe langa asta, RBD va lansa pe data de 25 noiembrie un ultim album, intitulat „ Greatest Hits ”, care va include piesele cele mai de succes ale trupei

Noul LP va fi conceput dintr-un CD si un DVD. Discul contine 11 piese celebre semnate RBD plus un track bonus, o piesa pentru karaoke si o galerie foto .

DVD-ul este alcatuit din 11 videoclipuri, filmari din culise din timpul inregistrarii „Empezar desde Cero” si o versiune karaoke a celebrei „Inalcanzable”.

Formatia RBD a cunoscut un succes fulminant intr-o perioada scurta de timp. Drumul catre celebritate a pornit in urma unei telenovele ce da si titlul formatiei, „Rebelde”.

Cei 6 tineri exuberanti, plini de viata, cu problemele tipice adolescentine au ajuns foarte repede in sufletul publicului si au aratat ca ai nevoie de ambitie si bucurie pentru a reusi in viata. Tanara formatie a venit si Bucuresti, unde a sustinut doua concerte (2007 si 2008).

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea