Showbiz

#custodie #halle berry #gabriel aubry

Razboi intre Halle Berry si Gabriel Aubry: acuzatii de rasism si abuz

Halle Berry si Gabriel Aubry au inceput razboiul acuzatiilor. Surse apropiate acrtitei spun ca fetita de doi ani plange de fiecare data cand trebuie sa mearga in vizita la tatal ei, iar Aubry ar avea in posesie inregistrari audio care ar putea demonstra ca Halle Berry nu este stabila emotional.

Actrita imparte custodia fiicei ei Nahla cu Aubry, dar a demarat o actiune in instanta pentru a obtine custodie completa. Potrivit unor surse citate de TMZ.com, fetita plange de fiecare data cand tatal ei vine sa o ia in vizita.

Halle Berry crede ca fetita ei are experiente neplacute de fiecare data cand petrece timp cu tatal ei si nu vrea ca micuta sa treaca prin situatii traumatizante.

Actrita mai spune ca poate dovedi ca Gabriel Aubry si-a pus in pericol fiica anul trecut, in vacanta petrecuta la Londra si in Africa de Sud.

Una dintre fostele iubite ale barbatului sustine ca l-a auzit de multe ori scapand insulte rasiste la suparare si ca este "foarte nerespectuos cu femeile", lucru ce i-ar putea folosi actritei in procesul pentru custodie.

Potrivit unor surse citate de RadarOnline.com, Gabriel Aubry detine inregistrari audio si SMS-uri in care Halle Berry demonstreaza un temperament instabil si a trecut prin crize de gelozie dupa despartirea de anul trecut.

Intr-unul dintre emailurile trimise de Halle Berry, actrita i-ar fi scris "Ai fost bun pentru un singur lucru... Multumesc pentru donatie".

Gabriel Aubry este hotarat sa pastreze inregistrarile care o arata pe fosta lui iubita pentru proces.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea