Showbiz

#pop

Raoul lanseaza "Emotii" la Bucuresti

In seara aceasta, Raoul lanseaza albumul solo " Emotii ", pe terasa hotelului Marshal . Recitalul live va fi urmat de o sesiune de autografe pentru toti invitatii si un coktail.

Printre invitatii ce si-au confirmat prezenta la eveniment, se numara vedete precum Mirabela Dauer, Miki, Celia, Gheorghe Turda, Elena Merisoreanu, Lost Angel , Carmen Plesa, Natalia Guberna si altii.

Raoul in turneu de promovare

Raoul se afla acum intr-un turneu national de promovare a celui mai nou album al sau "Emotii". Astfel tanarul artist s-a intalnit pana acum cu fanii sai din Galati, Suceava, Timisoara, Caransebes, Sibiu si Bucuresti, urmand orasele Brasov (12 iunie), Targu Mures (13 iunie), Iasi (14 iunie), Braila (17 iunie) si Cluj Napoca (20 iunie).

Materialul discografic "Emotii" include 15 melodii, realizate in maniera interpretativa si componistica a lui Raoul cel ce a semnat de altfel muzica si textul. Albumul contine de asemenea si cateva piese cu trimitere la folclorul ardelenesc si o colaborare cu Laurentiu Duta, cel ce a compus piesa "Langa mine" pe textul Danei Dorian.

"Flori de Mai", in topul preferintelor publicului

"Flori de Mai", primul single de pe acest album se afla deja in topul preferintelor publicului, propusalndu-l pe Raoul pe culmea succesului.

"Emotii", ce se gaseste deja pe piata, este editat in conditii grafice deosebite si dispune de un sound actual bine definit ce poarta semnatura senzatiei de moment, Raul.

Raoul se poate lauda cu un portofoliu impresionant avand in vedere timpul relativ scurt de la lansare - 2004. Astfel, pana acum artistul a scos 3 albume: "Da-mi mana ta", "Langa inima ta" si "Deschideti poarta Raiului", carora le urmeaza LP-ul "Emotii" ce va fi lansat oficial in aceasta seara.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea