Showbiz

#rami malek #vampir #breaking dawn #franciza

Rami Malek - noul vampir din "Breaking Dawn"

Filmarile la cel de-al 4-lea film al francizei Twilight vor demara in curand si au inceput deja sa apara noi actori in distributie. Rami Malek va fi vampirul Benjamin in Breaking Dawn, anunta ET Online.

Actorul in varsta de 29 de ani, care s-a facut recent remarcat cu rolul din mini-seria The Pacific, se alatura distributiei formate din Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner . “Va fi grozav. Sunt foarte entuziasmat si incantat”, a spus Malek pentru ET Online la gala premiilor Emmy de duminica seara.

Desi nu a dezvaluit ce personaj va interpreta, unele surse afirma ca Rami Malek va intra in pielea lui Benjamin, un vampir egiptean capabil sa controleze cele patru elemente: apa, aer, pamant si foc. El este chemat de clanul Cullen pentru a-i ajuta in conflictul cu Volturi.

Breaking Dawn va avea doua parti. Prima va fi lansata pe 18 noiembrie 2011, iar cea de-a doua pe 16 noiembrie 2012 . Regia este semnata de Bill Condon .

Rami Malek este cunoscut pentru rolurile din serialele The War at Home si 24, iar recent a putut fi vazut in mini-seria HBO, The Pacific, in rolul ciudatului soldat Merriell “Snafu” Shelton. In prezent lucreaza cu Tom Hanks la filmul Larry Crowne .
 
Sursa foto: exposay.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea