Showbiz

Radu Jude duce "Alexandra" la Paris

Scurtmetrajul Alexandra in regia lui Radu Jude va participa in competitia Festivalului Paris Cinema, ce se va desfasura in capitala Frantei intre 1 si 12 iulie.  

Filmul lui Jude concureaza alaturi de alte 19 filme pentru trei premii, "La Pari du Public", in valoare de 1.500 de euro, "Le Pari du Jury", oferit de televiziunea TPS Star, care va difuza filmul castigator, si "Le Pari de l' Emotion " in valoare de 5.000 de euro.

Alexandra surprinde un moment din viata unui cuplu divortat: o cearta iscata intre fostii soti pe motiv ca fetita ar fi invatata de mama sa nu-si mai recunoasca tatal natural.

Un alt , , Jorge Semprun, Hugo Vieira de Silva si de , castigatorul premiului Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea