Showbiz

#rachel weisz #sotia #jfk #jackie kennedy

Rachel Weisz va fi sotia lui JFK, Jackie Kennedy

Actrita britanica are toate sansele sa obtina un al doilea premiu Oscar pentru unul dintre cele mai importante roluri din cariera sa. Weisz o va interpreta pe cea mai cunoscuta sotie de presedinte american , , anunta Entertainment Weekly.

Castigatoare a unui Oscar pentru filmul Kennedy intr-o productie despre ce au urmat asasinarii presedintelui John F. Kennedy .

Filmul se va numi chiar Jackie si va urmari viata fostei prime doamne a Statelor Unite in cele patru zile dintre asasinarea lui JFK la Dallas si inmormantarea sa, o perioada in care Jackie era foarte vulnerabila.

Desi initial proiectul facea parte din agenda lui Steven Spielberg, cineastul nu mai este implicat in productie. Regia lui Jackie va fi semnata de Darren Aronofsky, partenerul de viata al lui Weisz. Acesta este cel de-al doilea film la care Aronofsky si Weisz colaboreaza, dupa pelicula din 2006, The Fountain.

Urmareste trailerul filmului Agora cu Rachel Weisz, pelicula ce a putut fi vazuta recent si in Romania:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea