Showbiz

#jude law #sherlock holmes #guy ritchie #iubita #rachel mcadams #robert downey jr.

Rachel McAdams - iubita lui Sherlock Holmes

Rachel McAdams va juca rolul principal feminin din noul film Sherlock Holmes , o interpretare originala a celebrei povesti de Sir Arthur Conan Doyle, a carui regie este semnata de Guy Ritchie.

Actrita canadiana se va alatura astfel unei distributii alcatuita din Robert Downey Jr. (Sherlock), Jude Law (Watson) si Mark Strong (RocknRolla), in rolul personajului negativ, Blackwood.

Filmul, ale carui filmari vor demara in octombrie, se bazeaza pe o carte de benzi desenate realizata de producatorul Lionel Wigram, in care personajul principal este vazut intr-o lumina diferita fata de romanul lui Doyle. Noul Sherlock este un personaj amuzant si in permanenta cautare de aventuri.

Rachel McAdams va juca rolul enigmaticei iubite a lui Holmes, Irene Adler. Desi personajul este mentionat intr-o singura poveste a lui Doyle, producatorii intentioneaza s-o distribuie pe actrita si intr-o posibila continuare a lungmetrajului .

Cel mai recent proiect cinematografic al lui Rachel McAdams este State of Play , in care joaca impreuna cu Ben Affleck si Russell Crowe. Filmul va fi lansat in SUA in aprilie 2009.

Urmareste trailerul filmului Married Life, in care joaca Rachel McAdams.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea