Showbiz

#yoga #sherlock holmes #corset #rachel mcadams

Rachel McAdams face yoga ca sa incapa in rochii de epoca

Rachel McAdams a fost nevoita sa practice foarte multa yoga pentru a incapea in corsetele pe care le-a purtat in filmul Sherlock Holmes , scrie Female First.

Actrita, care in pelicula lui .

“Nici nu aveam voie sa-l scot! Ca sa incap in corsete m-am bazat foarte mult pe exercitii de yoga. Sunt femeie si bineinteles ca ma simteam foarte bine in acele costume, dar parca eram un personaj desprins din . Ma tineam de usa rulotei incercand sa creez cumva putin spatiu in corset ca sa pot vorbi normal. In fiecare dimineata, cand ma ajutau sa-mi pun corsetul, ma faceau sa rad si cand radeam mai tare, atunci strangeau siretul; numai asa reuseau sa ma puna in asa ceva”, a povestit Rachel McAdams.

Actrita a mai glumit si pe seama faptului ca era pur si simplu disperata sa apara in filmul lui Guy Ritchie: “L-am vanat pe Guy si mi-am pus cortul la usa lui pana cand a cedat. Ok, serios, am avut o discutie si totul a pornit de acolo. Din fericire am reusit sa-l conving”, a glumit actrita intr-un interviu pentru revista Total Film.

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes in care Rachel McAdams joaca alaturi de Robert Downey Jr. si Jude Law:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea