Showbiz

#quentin tarantino #kill bill #uma thurman

Quentin Tarantino planuieste un nou Kill Bill

planuieste un alt sequel Kill Bill , informeaza showbizspy.com.

Regizorul isi doreste ca Uma Thurman sa reintre in pielea lui Beatrix Kiddo, cunoscuta si sub numele de The Bride. Tarantino avertizeaza insa ca fanii vor avea de asteptat pentru cea de-a treia parte a filmului cu arte martiale .

"The Bride va lupta din nou. Trebuie insa sa mai astept cativa ani. Vreau sa treaca 10 ani de la primul film . Am doua motive pentru asta. Primul ar fi ca eu si Uma avem nevoie de o pauza de zece ani, pentru ca primul film a fost foarte greu. Si in al doilea rand, chiar iubesc acest personaj. Cred ca merita o pauza de zece ani. Nu vreau ca Beatrix sa mai lupte. Vreau sa o las sa isi petreaca timpul cu fiica sa, Bebe", a declarat Quentin Tarantino.

"Personajul asta a trebuit sa suporte multe de-a lungul celor doua filme. Vreau sa aiba parte de o viata frumoasa si linistita timp de zece ani. Dupa aceea o voi pune sa lupte din nou", a mai completat regizorul.

Quentin Tarantino crede ca cea de-a treia parte a filmului se va lansa in 2014.

Urmareste trailerul filmului Kill Bill: Volume 2:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea