Showbiz

#filme #actori #regizori #quentin tarantino #scenariu #prequel #inglorious basterds

Quentin Tarantino are un scenariu pentru Inglourious Basterds 2

Nici nu a apucat sa lanseze Inglourious Basterds , ca quentin tarantino se si gandeste la un prequel al acestei pelicule, informeaza realmovienews.com. 

Recent, Tarantino a declarat ca a scris o buna parte dintr-un scenariu pentru un nou film pe acelasi subiect. “Am scris jumatate de scenariu pentru un prequel care va aparea doar daca primul film va fi un succes”, a declarat Quentin Tarantino pentru publicatia New York Times.

“Este vorba despre un grup de soldati afro-americani captivi in spatele liniilor inamice, iar povestea a fost extrasa din primul lungmetraj Basterds si urmeaza a fi dezvoltata”, a adaugat Tarantino.

Quentin Tarantino, care s-a nascut in Tenesssee, a mai povestit ca in copilaria sa fanteziile sale de razbunare se axau pe organizatia rasista Ku Klux Klan .

Insa pana la realizarea unui prequel mai este cale lunga. Deocamdata Inglourious Basterds va rula in premiera in cadrul Festivalului de la Cannes (13-24 mai 2009). La noi filmul va ajunge de-abia in toamna, premiera sa fiind programata pe data de 4 septembrie.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds cu Brad Pitt in rolul principal.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea