Showbiz

#rock

Queensryche, in concert la Bucuresti

Celebra trupa rock Queensryche va sustine un concert pe 30 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Spectacolul face parte din turneul "Operation Mindcrime Part parts I&II".

Pentru ca totul sa iasa perfect, organizatorii evenimentului s-au dau peste cap pentru a satisface orice fel de capriciu al faimoase trupe rock.

Queensryche au vrut 100 de prosoape negre si vin de Bordeaux

Astfel, de la votca, tequila si bere caru au fost importate special, pana la 100 de prosoape negre si vin de Bordeaux, rockerii au avut toate pretentile pe care si le permite o formatie de calibrul lor.

Queensryche este o trupa de heavy metal / progressive metal originara din Statele Unite. Formatia a luat nastere in 1981 si a scos pana acum 10 albume de studio si un EP.

Queensryche, o formatie bine vanduta

Membrii Queensryche au vandut pana in prezent peste 20 milioane de albume in intreaga lume, incluzand peste 11 milioane de albume si video-uri doar in Statele Unite.

Un bilet pentru concertul din 30 iunie costa 100 lei si poate fi procurat de pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro www.eventim.ro, din magazinele Diverta sau in ziua concertului, din spatiile special amenajate de la intrarile in Arenele Romane.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea