Showbiz

#cosmo rocks #2008 #lansare album #freddie mercury #paul rodgers #queen #rock

Queen dedica noul album memoriei lui Freddie Mercury

Trupa Queen a dedicat noul sau album, primul material de studio din ultimii 13 ani, memoriei lui Freddie Mercury.

"The Cosmo Rocks " este primul album scos de Queen fara solistul Freddie Mercury, de la a carui moarte se implinesc in acest an 17 ani. Pentru acest material Queen au apelat la Paul Rodgers , o alta voce de aur a rock-ului. Paul Rodgers a facut partea din alte 2 trupe emblematice ale rock-ului anilor '70 ( Bad Company si Free).

Noul disc Queen apare pe 15 septembrie

Noul album Queen va aparea pe piata pe 15 septembrie. "C-lebrity" va fi single-ul care va preceda aparitia acestui album.

"C-lebrity" este un comentariu despre ce inseamna in prezent conceptul faima- succes. Este suficient sa-ti apara fata la TV, talentul nici nu face parte din ecuatie.", este de parere Roger Taylor, tobosarul trupei."Celebritatea este un termen uzat si devalorizat in ziua de azi", a adaugat Taylor.

"The Cosmo Rocks" va beneficia de un turneu de promovare ce va incepe pe 15 septembrie si va poposi prin principalele orase europene( Moscova, Berlin, Paris, Roma, Londra, Budapesta).

Urmareste o varianta live a piesei "C-lebrity", viitorul single Queen





Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea