Showbiz

#puya #rap #la familia #sisu #hip hop

Puya ne vorbeste despre gratare si fane fanatice

comunicat de presa remis de organizatori.

In cadrul acestei emisiuni, Puya ne va povesti despre relatia de prietenie cu Sisu, despre noul proiect muzical „in familie”, despre planurile pentru aceasta vara, dar si despre cum il urmaresc fanale fanatice.

Astfel, VJ-ita MTV a aflat ca tocmai aceasta imagine de „rapper suparat” il ajuta pe Puya sa adune cat mai mutle admiratoare fanatice. “Am avut la Tulcea un spectacol si am gasit scris pe microbuz “Puya, te iubim” si dedesubt vreo sase nume de fete”, a povestit amuzat Puya.

"Nu-ti inchipui ca arunca fanele cu ursuleti pe scena la concerte sau ca ne trimit flori, dar exista si un public feminin”
, a tinut Puya sa-i precizeze VJ-itei Oana Tache.

“Nu-si arunca sutienele pe scena in timpul concertelor... arunca pe urma”, s-a confesat vedeta.

In aceasta vara, Puya va avea multe concerte si va munci mult in studio. Cu toate acestea, artistul se va relaxa si la gratare cu prietenii lui, din care nu poate lipsi Sisu, pe  care il considera „parte din familie”. De altfel, Puya a tinut sa precizeze ca in viitorul apropiat nu exclude posibilitatea realizarii unui album impreuna cu acesta.  

Puya & George Hora - Undeva-n Balcani

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea