Showbiz

#dance

"Punani" a Andei Adam, interzisa la radio

Cea mai recenta piesa a interpretei Anda Adam , intitulata "Punani" a fost respinsa de FM-ul bucurestean pe motiv ca este prea deocheata.

Melodia "Punani" a fost lansata acum 2 luni de Anda Adam. Compozitorul piesei, Marius Moga era convins ca o sa dea lovitura cu acest single, insa, se pare ca sperantele lui au fost desarte si asta pentru ca importante posturi de radio din capitala au refuzat sa difuzeze piesa pe post, considerand-o prea indrazneata.

Lucru nu departe de adevar avand in vedere faptul ca "punani" in argoul jamaican inseamna " feminin" si in versurile piesei se foloseste din plin acest inteles: "Move your punani/ Go make yourself some money".

Radio-ul provincial, mai indulgent cu "Punani"

Desi in Bucuresti melodia nu se bucura de succesul scontat, in provincie se pare ca publicul a fost ceva mai indulgent, piesa clasandu-se in topul romanesc RT 100, pe pozitia 52.

Gurile rele spun ca, "piesa porno" cum a mai fost denumit single-ul "Punani", n-ar fi fost inclusa in playlist -ul radioului autohton pentru ca n-ar fi trecut testul publicului, si nu neaparat din cauza conotatiei sexuale ce o afiseaza. Lucrul acesta nu este usor de acceptat de Marius Moga, cel mai apreciat roman la ora actuala.

Akcent, respinsi si ei

Anda nu este singura care a patit-o. Nu demult, trupa Akcent au primit acelasi tratament din partea publicului si a posturilor de radio cu ultimul single al trupei, "Umbrela ta", scoasa si ea din playlist-ul FM-ului bucurestean.

Anda Adam s-a lansat pe piata muzicala inca de la varsta de 16 ani. Toata lumea isi aminteste de celebra piesa "Nu ma uita" inregistrata in cu sau " " cantatata alaturi de Marijuana.

Intre timp artista a crescut, a scos un album, " Confidential ", a avut colaborari cu nume importante in muzica autohtona printre care Marius Moga, Smiley, Connect-R . Acum artista se pregateste de lansarea noului album, ce va fi scos pe piata cat de curand.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea