Showbiz

#provideo #will smith #i am legend #blu ray

ProVideo va lansa filme in format Blu-Ray

Din luna noiembrie, Pro Video aduce cele mai bune filme, ale ultimilor ani in format Blu - ray si te invita sa faci diferenta intre a privi si a trai cu adevarat filmele tale preferate.

Imaginea, sunetul de inalta definitie (HD) si elementele create cu ajutorul celor mai avansate tehnologii sunt doar o parte din atuurile filmelor Blu-ray. Cu pana la sase ori mai mult spatiu, detaliu si calitate a imaginii, fata de formatele obisnuite, filmele Blu-ray reusesc sa iti capteze atentia, fiind parte a unei tehnologii de ultima generatie.

Capacitatea de stocare foarte mare a formatelor Blu-ray permite un continut cat mai vast si diversificat, precum filme cu , elemente bonus cu trailere, making of si comentarii ale regizorului si actorilor, toate pe acelasi disc, aduse la un nivel cu totul surprinzator.

Filme precum Legenda vie; 300 - Eroii de la Termopile; 10,000 I.Chr.; Beowulf, dar si cunoscuta serie Harry Potter, toate vor putea fi gasite in format Blu-ray din luna noiembrie, la un pret recomandat de 99,9 Ron.

Filmele Blu-ray, lansate de Pro Video, vor putea fi achizitionate din marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Legenda vie, cu Will Smith

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea