Showbiz

#turneu #concert #muzica #lansare #album #prodigy #electro

Prodigy promite un album "soc"

Prodigy va lansa un nou album in februarie 2009. Chiar daca nu a fost dezvaluit numele acesui nou LP, produsul va fi, fara indoiala, urmasul oficial al materialului discografic de succes, „Always Outnumbered, Never Outgunned”.

“Suntem pe ultima suta de metri cu inregistrarea albumului in New York. Suntem foarte incantati de noile piese, suna foarte bine. Abia am terminat de inregistrat ultima piesa care se numeste ‘Run’, cu vocalele lui Keef. Este o piesa devastatoare si ma face sa ma dau cu capul de pereti cand o aud. Pe noul album vor fi 11 piese noi.”, a declarat Liam Howlett, vocalistul trupei, pe site-ul oficial al grupului.

O surpriza in legatura cu acest nou material este ca acesta a fost realizat cu ajutorul vocalistilor Keith Flint si Maxim Reality (membri fondatori), care au revenit alaturi de colegii Prodigy.

De asemenea, Howlett recunoaste, intr-un interviu acordat revistei Mojo, ca proiectul solo si ultimul album puteau duce la desfiintarea trupei, avand in vedere vanzarile atat de proaste, cat si diferenta fata de succesul enorm dobandit de pe urma albumului din `97, „The Fat Of The Land”.

“Acesta va fi cel mai bun album de pana acum. Este mult mai melodic, dar va fi cu siguranta un soc cand il veti auzi.”, a adaugat Howlett.

In alta ordine de idei, The Prodigy vor demara un mini-turneu, luna viitoare, prin Marea Britanie. Biletele pentru aceste concerte s-au vandut in mai putin de o ora.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea