Showbiz

#rock #oldies #little richard #anulare #concert #bucuresti #probleme de sanatate

Problemele de sanatate, cauza anularii concertului lui Little Richard

 
Concertul lui Little Richard de la Bucuresti a fost anulat din cauza unor probleme de sanatate , se arata intr-un comunicat de presa remis de organizatorii concertului.

Starul urmeaza sa sufere o interventie chirurgicala care-l va impiedica sa-si onoreze o parte din angajamentele artistice din Europa. 

Posesorii biletelor isi pot recupera contravaloarea biletelor de la casele de bilete de unde le-au achizitionat, pana pe data de 30 noiembrie. De asemenea, contravaloarea biletelor poate fi recuperata pe data de 9 octombrie, de la locatia preconizata a concertului, Sala Palatului, in intervalul orar 18:30 – 20.30.

Persoanele care si-au achizitionat deja bilete pentru acest eveniment prin reteaua magazinelor Diverta isi pot recupera sumele platite pe bilet mergand la punctele de vanzare de unde au achizionat biletele. In cazul persoanelor care si-au achizitionat biletele de pe site-ul www.ticketpoint.ro, contravaloarea acestora va fi returnata automat pe cardurile de credit de pe care s-a efectuat cumpararea. In cazul www.bilete.ro retururile se vor face conform comunicarii catre clienti si policitilor de retur ale www.bilete.ro.

Contravaloarea biletelor mai poate fi recuperata de la locatia preconizata a concertului, Sala Palatului,  pe data de 2 noiembrie, in intervalul orar 18:30 – 20.30, cu conditia prezentarii biletelor achizitionate.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea