Showbiz

#printul william #kate middleton #logodna #casatorie

Printul William si-a anuntat logodna cu Kate Middleton

Tristete printre fanele unuia dintre cei mai doriti burlaci din lume: printul William , mostenitorul mostenitorului Marii Britanii s-a logodit cu iubita lui, Kate Middleton . Anuntul a fost facut de Casa Regala britanica, prin vocea printului Charles, tatal lui William.

Printul de Wales este incantat sa anunte logodna Printului William cu domnisoara Catherine Middleton. Nunta se va desfasura in primavara sau vara 2011, la Londra”, acesta a fost anuntul facut de mostenitorul tronului britanic, Charles, citat de NYTimes.

Fiul cel mare al printesei Diana, in varsta de 28 de ani a facut publica decizia de a se casatori cu Kate dupa ce a anuntat familia regala si a cerut-o de sotie pe Kate de la tatal acesteia. Cei doi au primit acordul ambelor familii, astfel ca logodna celor doi a avut loc in octombrie, in Kenya.

Kate Middleton si Printul William sunt impreuna de cativa ani, din perioada in care amandoi erau studenti ai Universitatii St. Andrews din Scotia. Desi cei doi s-au despartit in 2007, atunci cand, potrivit zvonurilor, familia regala obiectase in legatura cu statutul social al lui Kate, dupa impacare actuala logodnica a lui William a fost vazuta alaturi de print la toate evenimentele organizate de Casa Regala britanica. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea