Showbiz

#nae caranfil #restul e tacere #festival de film #abc cinema #toulouse

Prima editie a Festivalului Filmului Romanesc de la Toulouse

In perioada 15- , Institutul Cultural Roman, in parteneriat cu Centrul Cultural Roman de la Toulouse si , organizeaza prima editie a Festivalului Filmului Romanesc de la Toulouse. Proiectiile vor avea loc la Cinematograful ABC, situat in centrul orasului universitar francez.

Sase dintre cele sapte filmele de lungmetraj proiectate vor fi precedate de scurtmetraje. Proiectiile se desfasoara dimineata si seara si vor fi urmate de discutii cu publicul din sala, cu participarea criticului de film Alex Leo Serban . Sunt vizati, cu precadere, studenti si universitari, dar si alte categorii de cinefili.

Ideea proiectului – prezentarea filmelor romanesti in orase universitare – a mai fost pusa pana acum in practica prin cele doua editii ale Festivalului de Film Romanesc de la Madison, Wisconsin , S.U.A., organizat de ICR in colaborare cu Universitatea din Wisconsin.

Program:

15 septembrie – .

21 septembrie – Afterimage, r. ; Hartia va fi albastra, r. Radu Muntean.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Restul e tacere, in regia lui Nae Caranfil

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea