Showbiz

#monden #august 2008 #mama surogat #fotografie #familie #tata #copil #ricky martin #alte-genuri #pop

Premiera: poze cu Ricky Martin si fiii sai

Ricky Martin a facut primele poze oficiale cu bebelusii sai Valentino si Matteo, care s-au nascut in luna august 2008 .

Artistul a fost de acord sa sa se lase fotografiat impreuna cu fiii sai de catre revista „Hola!”, care a pus respectiva poza pe coperta editiei de saptamana aceasta.

Starul portorican a creat valuri in presa de scandal acum 4 luni, cand a facut public faptul ca a devenit tata utilizand metoda mamei surogat.

„Am fost prezent (alaturi de mama, n.r.) din prima luna de sarcina, iar cand s-au nascut am fost acolo, de asemenea. A fost minunat”, explica cantaretul intr-un interviu acordat revistei „Hola!”.

„De cand ma stiu am visat sa fiu tatal unei familii numeroase, asa ca nu vad de ce nu as lua in considerare si adoptia la un moment dat. Vom vedea”, a mai povestit Ricky Martin, care anul trecut spunea ca se gandeste sa adopte cate un copil de pe fiecare continent

Ricky Martin este un interpret pop portorican, laureat al premiilor Grammy si Latin Grammy.

Latino-lover-ul care a cucerit inimile femeilor de toate varstele a vandut pana in prezent peste 55 milioane de albume, a ajuns cu 21 de hit-uri in Top Ten U.S. Latin, dintre care 10, Number One si in total peste 30 de single-uri ajunse mega-hit-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea