Showbiz

#muzica #israel #concert #ringo starr #beatles #paul mccartney #rock

Premiera: Paul McCartney concerteaza joi la Tel-Aviv

Unul dintre cei doi supravietuitori ai legendarei trupe Beatles, Paul McCartney a ajuns in noaptea de marti spre miercuri in Israel pentru un concert exceptional, fara precedent, relateaza AFP.

Ajuns la bordul avionului particular, impreuna cu treizeci de muzicieni, Paul McCartney va sustine concertul joi, , in parcul Hayarkon din Tel-Aviv.

Starul a afirmat ca doreste sa aduca "un mesaj de pace si iubire", conform cuvintelor pe care le-a transmis de la un post de radio pentru publicul israelean. Pretul unui bilet la concert variaza intre 150 si 450 dolari.

Sir Paul si echipa sa ocupa 21 de apartamente intr-un mare hotel de pe litoralul mediteranean, iar factura pentru sejurul lor a depasit 100.000 dolari, indica publicatia "Haaretz".

McCartney are 66 de ani si a mai sustinut anul acesta, in iunie, un "Concert de Indepedenta" in Ucraina, iar in iulie unul in Québec (Canada) pentru cea de-a 400-a aniversare a orasului.

La finalul lunii ianuarie, autoritatile israeliene i-au invitat in mod oficial pe McCartney si Ringo Starr sa concerteze in Israel si si-au cerut scuze pentru faptul ca in urma cu patruzeci de ani nu li s-a permis Beatles-ilor sa concerteze acolo.

La acea vreme, concertul a fost anulat din lipsa subventiilor publice, iar deputatii de atunci si-au exprimat teama ca un astfel de eveniment ar fi urmat sa ii perverteasca pe tineri.

Intre timp, John Lennon a fost asasinat in 1980, iar George Harrison a murit de cancer in 2001.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea