Showbiz

#fotografii #licitatie #michael jackson #pop

Poze inedite cu Michael Jackson, scoase la licitatie la Paris

12 fotografii inedite cu Michael Jackson precum si fisiere ce contin 700 instantanee foto cu The King Of Pop, vor fi scoase la licitatie in luna decembrie, se arata intr -un anunt al casei de licitatii Pierre Berge & Associes.

Pozele au fost realizate la Paris in iulie 1999, de fotograful francez Arno Bani. Potrivit celor de la Pierre Berge & Associes, Michael Jackson a descoperit din intamplare, cu cateva luni inainte de shooting-ul de la Paris, cateva imagini realizate de Bani pentru suplimentul Style al ziarului Sunday Times, si  a hotarat pe loc sa colaboreze cu acesta.

Pozele realizate de pe urma acestei sedinte foto trebuiau sa fie folosite pentru coperta albumului “ Invincible ”, lansat de Michael Jackson in 2001. Insa  planul a fost dat peste cap de Sony Music , casa sa de discuri, care a hotarat in ultimul moment sa opteze pentru o alta coperta.

In luna octombrie, editura Chene/Hachette va lansa in Franta si in strainatate un volum care contine cele 700 de fotografii ale starului.

Credit foto: Arno Bani

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea