Showbiz

#roman polanski #film #inchisoare #sentinta

Polanski lucreaza la un film nou in inchisoare

Regizorul Roman Polanski nu sta degeaba in inchisoare . El lucreaza de zor la cel mai recent film al sau, informeaza reuters.com.

Polanski, care se afla intr-o inchisoare din Elvetia, vrea sa termine la timp filmul. Regizorul vrea sa lanseze filmul la festivalul de la Berlin, care va avea loc in februarie.

"Polanski isi poate impune parerea despre filmul sau. Nu poate vorbi la telefonul mobil, dar poate comunica", a declarat scenaristul Robert Harris pentru revista The Times.

"Ce va crede lumea despre acest film este alta problema. Nu se stie daca filmul va reusi sa se impuna, avand in vedere situatia regizorului. Cu aceasta ocazie putem testa si notiunea de publicitate proasta. Daca ea exista sau nu", a mai adaugat Robert Harris.

Roman Polanski, in varsta de 76 de ani, a fost arestat luna trecuta la Zurich. Regizorul a fost pus sub acuzare de politia din Los Angeles inca din 1977, pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o adolescenta de 13 ani. De teama de a nu primi o sentinta de 50 de ani de inchisoare, Polanski a trait in Franta in ultimii 30 de ani .

Robert Harris a declarat ca regizorul terminase de editat filmul chiar in ziua in care a fost arestat. Pelicula il are in rolul principal pe Pierce Brosnan si spune povestea unui premier britanic care a fost acuzat de crime de razboi .

"Este un cosmar faptul ca regizorul va fi in inchisoare in ziua in care filmul se va lansa, insa trebuie sa acceptam aceasta situatie. Sunt sigur ca Polanski vrea ca lucrurile sa mearga inainte. A muncit doi ani la acest film", a mai adaugat Robert Harris.

Urmareste trailerul filmului Oliver Twist, in regia lui Roman Polanski:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea