Showbiz

#iunie 2009 #romania #battle for the sun #placebo #album #lansare #rock

Placebo lanseaza “Battle For The Sun” si in Romania

“ Battle For The Sun ”, noul album Placebo va fi lansat in iunie si in Romania. Albumul, cel de-al 6-lea din cariera trupei, va fi distribuit de MediaPro Music.

Inregistrat in aproape patru luni in studioul din Toronto al producatorului Dave Bottrill, care a fost ales de catre cei trei membri ai trupei in mare masura datorita colaborarii cuTool, mixat la Londra de Alan Moudler (a colaborat si cu My Bloody Valentine , Smashing Pumpkins si Nine Inch Nails ), noul disc Placebo este un material senzational, viu, universal, ce marcheaza o noua era pentru o trupa ce avea nevoie de o schimbare.

“Am facut un album ce vorbeste despre o alegere importanta in viata, respectiv aceea de a iesi din intuneric si a alege sa traiesti, intr-un nou sens.”, explicaBrian Molko, solistul trupei.


Primul single extras de pe acest album este piesa “For What It’s Worth”, prima mostra de optimism si culoare ce caracterizeaza intreg albumul“Battle For The Sun” si beneficiaza de un videoclip in regia lui Howard Greenhalgh.

Placebo isi va promova noul album in Romania printr-un concert care face parte din cadrul turneului european. Show-ul este programat sa aiba loc pe 21 iunie la complexul Romexpo din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea