Showbiz

#zona a #bucuresti #placebo #concert #bilete #rock

Placebo la Bucuresti - fanii se ingramadesc la zona A

Fanii romani sunt dornici sa-i vada pe cei de la Placebo cat mai de-aproape. In primele 10 zile de la punerea in vanzare a biletelor pentru concertul Placebo de la Bucuresti, s-au vandut peste jumatate din ticketele puse in vanzare la categoria A.

Placebo va concerta la Bucuresti pe 21 iunie , la Arenele Romane. Show-ul face parte din turneul de promovare al viitorului album, ocazie cu care va fi prezentat fanilor noul membru al trupei, Steve Forrest, care l-a inlocuit pe tobarul Steve Hewitt in 2007. Turneul european va debuta in luna mai si are deja programate concerte la cele mai importante festivaluri ale verii precum: Rock Am Ring - Germania, Rock Werchter - Belgia, NovaRock – Austria, Open’er – Polonia sau Pinkpop in Olanda.

Trupa Placebo va lansa in luna iunie cel de-al 6-lea album de studio, un album mult mai accesibil publicului larg, cu o tenta pozitiva si care a fost produs de un nume sonor al scenei de rock alternativ internationala – David Bottrill. Bottrill si-a mai pus amprenta pe alte cateva productii de marca cum ar fi: Tool (Ænima, Salival si Lateralus), Silverchair (Diorama) sau dEUS (The Ideal Crush).

Biletele pentru concertul Placebo din 21 iunie 2009 se comercializeaza la preturile de 175 RON ( Zona A – in fata scenei) respectiv 100 RON (Zona B). Biletele pot fi procurate online la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din cluburile Control, Fabrica si Fire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea