Showbiz

#rock #rapp #pink #kanye west

Pink s-a enervat pe Kanye West si l-a facut idiot

Pink crede despre Kanye West ca este idiot deoarece acesta este un mare amator al hainelor din blana naturala, anunta revista FHM Australia.

Pink se numara printre iubitorii de animale care protesteaza impotriva uciderii acestora cu scopul de a li se folosi blana pentru hainele de lux.

In acelasi timp, Kanye West este incantat de hainele confectionate din piele naturala si la o prezentare de moda din Paris si-a manifestat nemultumirea ca nu a vizionat prea multe articole vestimentare din acest material.

Din cauza ca vedeta rap exclama neincetat ca hainele lui preferate lipsesc de la evenimentul din capitala Frantei, Pink s-a enervat ingozitor si a declarat pentru revista FHM Australia:

"Kanye West e persoana care ma calca pe acasa .ro/ acasa .ro/nervi" title="nervi">nervi " title="nervi">nervi in acest moment. Tot timpul spunea ca e nevoie de mai multa blana in prezentare. Nu se mai oprea din a spune cat de mult iubeste blana. Adica, imi spunea asta mie, tipului de la PETA si lui Paul McCartney! Cata nesimtire din partea lui. E un idiot".

Artista a mai adaugat ca daca tot e un mare fan al pielii naturale, Kanye West ar face bine sa-si jupoaie pielea si sa si-o doneze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea