Showbiz

#alte-genuri #world music #pink martini #videoclip

Pink Martini ii lasa pe fani sa le regizeze noul videoclip

Trupa Pink Martini a postat pe pagina sa oficiala, www.pinkmartini.com, un anunt prin care isi invita fanii sa creeze regia unui clip muzical pentru noul single al trupei.

Pentru realizarea videoclipului, fanii vor fi nevoiti sa aleaga una dintre cele sase piese puse la dispozitie de pe noul album: “Ninna nanna”, “Ohayoo Ohio”, “Splendor in the Grass”, „Où est ma tête?”, “And Then You’re Gone” sau “Over the Valley”, data limita pana la care cei interesati vor putea trimite ideile lor fiind 31 mai.

Videoclipurile realizate de catre fani vor fi analizate de catre un juriu format din membrii Pink Martini si reprezentanti ai staff-ului trupei, in functie de ingeniozitatea, conceptul si calitatea productiei, toate materialele video urmand a intra intr-un concurs cu premii care isi va desemna castigatorii in luna iunie.

Concursul este rezervat doar fanilor din America de Nord, norocosul castigator al “celui mai bun videoclip” urmand a primi doua bilete de avion, cazare asigurata la un hotel din Nisa, precum si doua invitatii la Nisa Jazz Festival unde orchestra Pink Martini va concerta pe data de 24 iulie 2010.

Locurile doi si trei vor fi premiate cu cate doua invitatii la unul dintre concertele pe care orchestra le va sustine in Statele Unite ale Americii sau Canada, toti castigatorii urmand a primi si cate un set de accesorii marca Pink Martini.

Cei de la Pink Martini revin pe 17 iulie la Bucuresti, cu un concert ce va avea loc pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter, pe scena Ciuc Summer Fest . In programul festivalului mai sunt confirmati Faithless ( 16 iulie ) si Gary Moore (18 iulie).

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, pot fi achizitionate online de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea