Showbiz

#rock #barbati #femei #homosexualitate #relatii #sexualitate #monden #pink #alte-genuri #pop

Pink: "Iubesc prea mult barbatii!"

Excentrica Pink a dezvaluit de curand ca nu ar putea lega o serioasa cu o femeie, si asta pentru ca iubeste prea mult barbatii, conform pr-inside.com.

Vedeta recunoaste ca a avut, in trecut, o serie de experiente cu femeile, dar lucrul acesta nu o face sa se gandeasca la o relatie de termen lung cu o tipa.

„Nu sunt gay asa ca nu as incerca o relatie cu o femeie... Nu spun ca nu am experimentat, dar iubesc barbatii prea mult pentru a face din asta ceva permanent”, a marturisit cantareata.

Anul acesta, in februarie, Pink a pus punct casniciei cu Carey Hart , la numai 2 ani de la oficializare. Despartirea nu pare insa sa o afecteze pe artista si asta o confirma chiar ea, in noul single „ ” dedicat fostului sau sot: „Ei, Si ce?/ Sunt un star rock / Pot dansa si singura/ Si n-am nevoie de tine in noaptea asta“.

Alecia Beth Moore, cunoscuta sub numele de Pink, este o cantareata si compozitoare din S.U.A, detinatoare a 2 premii Grammy. Artista a debutat in plan muzical in 2000, odata cu lansarea albumului „Can`t Take Me Home”.

„M!ssundaztood” (2001), cel de-a 2-lea LP al artistei, a fost insa cel care a propulsat-o pe culmiile celebritatii. Cel de-al 3-lea material discografic, „Try This”, lansat in 2003, nu s-a bucurat de succesul precedentului.

Dupa o pauza de 3 ani, Pink a lansat in 2006 albumul „I`m Not Dead” care a fost foarte bine primit de public.

Pana in prezent, Pink a vandut peste 25 milioane de discuri in lumea intreaga. Acum artista lucreaza la noul sau material discografic, intitulat „Funhouse”, care va fii lansat luna aceasta. „ So What ”, single-ul extras de pe acest disc a ajuns deja pe prima pozitie in topul Billboard Hot 100 .


Pentru alte stiri din aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea