Showbiz

Pierce Brosnan - fericit ca a scapat de James Bond

Pierce Brosnan , fostul James Bond a marturisit ca s-a simtit usurat sa predea stafeta francizei si a rolului de agent 007 colegului de breasla, Daniel Craig. Actorul s-a plans ca "joaca" de-a super spionul este ca si cum ai face un " pact cu diavolul" din cauza conditiilor impuse de contract.

Brosnan, in varsta de 54 de ani, a jucat rolul agentului in patru filme ale celebrei serii, dar s-a retras in cele din urma in 2004. Actorul a spus ca interpretarea celebrului agent este o responsabilitate mare, care se extinde dincolo de ecran, producatorii impunand reguli stricte in ceea ce priveste comportamentul actorului care intra in pielea lui James Bond, felul in care arata acesta chiar si in viata privata sau reclamele la care poate lua parte.

Astfel, Pierce Brosnan se declara fericit ca a scapat de povara Bond. "E ca si cum ai deveni ambasadorul unei mici tari. Bond este o intreaga industrie. Faci un pact cu diavolul si stii ce responsabilitati vei avea. Nu imi pare rau ca am renuntat, dar ma simt obosit de toata aventura Bond", a mai spus actorul irlandez, pe care il veti putea vedea in curand in cinematografe in musical-ul Mamma Mia! alaturi de Meryl Streep, Colin Firth si Stellan Skarsgard.

Trailer Mamma Mia!


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea