Showbiz

Petreceri de Sf. Valentin

Loredana le-a pregatit o surpriza fanilor, de ziua indragostitilor , azi, in Carrefour Orhideea. Interpreta isi asteapta toti fanii incepand cu ora 17.00 la o , plina de baloane, bomboane si de pe noul album “Loredana - My Love”, care se va lansa aici. Contine 21 din cele mai indragite piese de dragoste cantate de Loredana de-a lungul carierei si e ”un cadou ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi in luna indragostitilor”, spune artista; Vama canta ”Iubirea” de Valentine's Day, in clubul Bavaria, incepand cu ora 22.00. Tanara trupa a lui Tudor Chirila va incanta petrecaretii cu ale lor succese: ”De ce?”, ”18 ani”, ”Ana”, ”Betia”, ”Zmeul”, ”Vara asta”, ”La radio”. Nu in ultimul rand, piesa ”Dragostea”, dedicata de trupeti celor ce sarbatoresc iubirea in toate formele sale; Simona Sensual se va afla de Valentine's Day in Clubul Princess din Regie. Vedeta rubricii meteo de la Libertatea va canta, va dansa si va pune muzica, totodata, ”deghizata” in DJ-ul petrecerii. Amatorii de distractie si admiratorii Simonei o vor putea vedea aici, incepand cu ora 21.00; Ducu Bertzi si Marius Batu vor canta, azi, de la ora 21.00, in Clubul Tonka. ”Vrem sa fim alaturi de indragostitii din Capitala si sa le cantam cele mai frumoase piese de dragoste”, spune Ducu Bertzi. Joi, el va participa si la ”Festivalul Indragostitilor”, la Teatrul National din Craiova, eveniment care cuprinde un ciclu de seri romantice de muzica si poezie. Artistul isi va sarbatori dragostea abia pe 8 martie: ” Aceasta este ziua in care o cinstesc pe cea pe care o iubesc”.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea