Showbiz

#peter falk #catherine falk #columbo #alzheimer #boala #serial #actor

Peter Falk, bolnav de Alzheimer

Celebrul actor , cunoscut in intreaga lume pentru rolul din serialul Columbo , sufera de maladia Alzheimer , potrivit unor declaratii facute de catre fiica actorului, , informeaza people.com.

Catherine a depus o actiune in justitie , pentru ca tatal ei sa fie protejat impotriva fraudelor si a influentelor negative. Potrivit cererii, Catherine sustine ca tatal ei "necesita ingrijire permanenta pentru siguranta si sanatatea sa.”

Aceasta este ingrijorata ca tatal ei “poate fi indus in eroare cu usurinta pentru a transfera bunurile sale unor necunoscuti” si ca vrea sa-l protejeze de aceste lucruri.

Cererea lui Catherine a fost depusa zilele trecute la Curtea Superioara din Los Angeles si urmeaza sa fie luata in discutie in ianuarie anul viitor.

Cometh, pusa in scena de Circle in the Square.

In 1960, .

Boala Alzheimer (Morbus Alzheimer) este o afectiune degenerativa progresiva a creierului care apare mai ales la persoane de varsta inaintata, producand o deteriorare din ce in ce mai accentuata a functiilor de ale creierului. Aceasta boala reprezinta forma cea mai comuna de declin mintal la persoanele in varsta si a devenit tot mai frecventa o data cu cresterea longevitatii.

Urmareste trailerul filmului Made, cu Peter Falk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea