Showbiz

#mgm #jim carrey #sean penn #the three stooges

Penn, Carrey si Del Toro vor fi celebrii The Three Stooges

MGM a aliniat o distributie de cinci stele pentru noul proiect the three stooges, o comedie la care studioul lucreaza de ani buni, scrie The Hollywood Reporter.

Sean Penn va juca rolul lui Larry, in timp ce Jim Carrey negociaza cu producatorii pentru a-l interpreta pe Curly. Benicio Del Toro a fost si el abordat de producatori care il doresc in rolul personajului Moe. Filmarile sunt programate sa inceapa in toamna acesui an, astfel incat pelicula sa fie lansata in 2010.

Scenariul a fost scris de fratii Peter si Bobby Farrelly, care sunt si producatorii filmului. Cei doi descriu noul proiect ca un nou Dumb and Dumber, dar mai bun. Desi initial scenariul fusese conceput ca patru scurtmetraje separate, fratii Farrelly l-au rescris ca lungmetraj.

Nu se cunosc deocamdata prea multe detalii despre productia filmului, dar se pare ca primele scene ii prezinta pe cei trei Stooges intr-un orfelinat , iar realizatorii vor face apel la efecte speciale similare cu cele din The Curious Case of Benjamin Button pentru a atasa fetele unor adulti la corpurile unor copii.

The Three Stooges (o celebra trupa de vodevil din America anilor ’20) sunt un brand international de succes, scurtmetraje si gag-uri cu cei trei fiind inca difuzate in peste 30 de tari. Avand in vedere ca noul film MGM beneficiaza de aportul a trei actori de calibru, dintre care doi recompensati deja cu Oscar (Penn si Del Toro), The Three Stooges are toate sansele sa devina un hit de box-office.

Urmareste trailerul filmului Milk pentru care Sean Penn a primit al doilea premiu Oscar din cariera. 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea