Showbiz

#penelope cruz #javier bardem #casatorie #secret

Penelope Cruz si Javier Bardem s-au casatorit in secret

Penelope Cruz si Javier Bardem ingroasa randurile vedetelor care s-au casatorit recent in secret. Dupa ce Megan Fox ne-a surprins prin casatoria spontana cu Brian Austin Green saptamana trecuta, acum cuplul Cruz- Bardem si-a oficializat in mare secret relatia de aproape 3 ani.

Potrivit People.com, Penelope Cruz (36 de ani) si Javier Bardem (41 de ani) s-au casatorit la inceputul acestei luni intr-o ceremonie privata la care au participat doar rudele apropiate. Nunta a avut loc la resedinta unui prieten al cuplului, in Bahamas, a confirmat pentru People reprezentantul lui Penelope.

Mireasa a purtat o rochie realizata de designerul John Galliano , prieten bun al lui Cruz.

Penelope Cruz si Javier Bardem, amandoi laureati ai premiului Oscar, au format un cuplu in 2007, dar au fost discreti in privinta relatiei, evitand sa se afiseze impreuna in public. Anul trecut s-a zvonit ca cei doi s-ar fi logodit in secret, dar nici Penelope si nici Javier nu au comentat in acest sens.

Cei doi s-au cunoscut in 1992 la filmarile peliculei Jamon, Jamon, unul dintre primele filme in care a jucat Penelope Cruz.

Javier Bardem a castigat un premiu Oscar pentru rolul din No Country for Old Men, in timp ce Penelope Cruz a primit in 2009 statueta pentru rolul secundar din comedia Vicky Cristina Barcelona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea