Showbiz

#lars von trier #sf psihologic #penelope cruz

Penelope Cruz - protagonista unui SF psihologic semnat Lars Von Trier

Penelope Cruz pare a fi noua muza a regizorului danez . Actrita spaniola va fi protagonista filmului , viitorul proiect al lui Von Trier , relateaza  Empire Online.

Potrivit unor surse din presa europeana, Melancholia s-ar inscrie in categoria filmelor despre catastrofe naturale, insa va fi un fel de . Avand in vedere ca nu se cunosc prea multe detalii despre sceneariul filmului, putem doar deduce ca cu elementele de S.F.

Din informatiile legate de scenariu care au fost dezvaluite pana acum, aflam ca o planeta orbiteaza periculos de aproape de Pamant. Filmarile la Melancholia vor incepe anul acesta, iar lansarea peliculei va avea loc in cadrul Festivalului de Film de la Cannes din 2011.

Cel mai recent film al lui .

Penelope Cruz este nominalizata la editia din acest an a premiilor Oscar pentru rolul din musical-ul Nine. Actrita a mai castigat un Oscar anul trecut pentru Vicky Cristina Barcelona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea